Supa de zarzavat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 morcovi, 2 cepe potrivit de mari
  • 1 telina
  • 2 radacini de patrunjel
  • 3 oua , 4 linguri ulei
  • 2 linguri sare
  • 400 g suc de rosii, 2 legaturi de verdeata (patrunjel, telina sau leustean)

Mod de preparare

Se curata si se spala zarzavatul. Se pune la fiert 3 litri de apa, in care se adauga sarea, intr-o oala de aproximatin 5 litri. Se pune la fiert ceapa tocata, morcovul, telina si patrunjelul radacina date pe razatoare mare, iar dupa ce au fiert acestea cca 10 minute se adauga cartofii taiati dupa preferinta.

Cand zarzavatul este fiert, se adauga sucul de rosii ( vara poate fi inlocuit cu rosii taiate marunt ), se lasa sa se dea in clocot, apoi se adauga aoale batute spuma tare. Dupa ce ouale s-au intarit se toarna uleiul si se presara in supa verdeata tocata foarte fin si se ia de pe foc .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise