Supa italiana cu paste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 cepe mari
  • - 3 morcovi
  • - 1 lingura ulei
  • - 5 cani apa
  • - 3 cartofi mari
  • - 1 conopida mica
  • - 1 dovlecel
  • - 4 catei de usturoi
  • - 1 lingura de busuioc
  • - 100 gr. paste fainoase
  • - 1 cana suc de rosii
  • - sare dupa gust

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa cu sare, le scurgi si SA NU LE treci prin jet de apa rece E CRIMA, DE CE ? CA NU MAI ADERA ASA DE BINE APOI LA PASTE COMPOZITIA. ASA CEVA NUMAI LA ROMANI SE FACE . Cureti legumele (fara dovlecel) si le speli. Tai ceapa si usturoiul marunt, cartofii in cuburi, morcovul in rondele subtiri. Desfaci conopida in buchetele. Se inabuse ceapa cu apa,ulei si celelalte legume, apa calda si lasi sa fiarba. Cand sunt aproape fierte pui si dovlecelul taiat rondele sau cubulete (dupa gust).

Cand au fiert toate legumele pui pastele si sucul de rosii,pui sarea dupa gust si lasi sa mai dea cateva clocote. Se presara verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise