Supa minestrone fara carne

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Baza supa : 300 gr boabe : fasole rosie, neagra, alba, naut, linte rosie, linte verde, boabe de grau. (Sau « boabe bio pentru amestec pentru minestrone »).
  • 300 gr amestec din : conopida, fasole verde, praz, varza, morcov, mazare, telina, dovlecei, sparanghel, cartofi.
  • 5 l apa, rosii in bulion si suc de rosii dupa gust, 4-5 cuburi concentrat de legume, crema de usturoi cu smantana, sos pesto, taitei, frunze de busuioc, o lingura ulei masline

Mod de preparare

Se fierb mai intai boabele spalate bine si scurse in trei ape. Se adauga apoi celelalte legume, spalate, curatate, taiate sau legume congelate pentru minestrone, decongelate in prealabil. Intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline, se calesc doua cepe, se adauga rosiile in bulion si busuioc uscat. Se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se varsa in oala cu supa. Se adauga concentratul, eventual sare si piper dupa gust si taiteii. Supa trebuie sa aiba o consistenta mai groasa. Cand este fiarta se opreste focul si se adauga sosul pesto. Se serveste cu crema de usturoi, parmezan, busuioc verde tocat si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise