Supa picanta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 crenvursti afumati
  • 1 kg cartof oi
  • 1,5 l supa de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • 1 lingurita cu maghiran
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taie crenvurstii rondele mai groase si rumeneste-i intr-o tigaie unsa cu putin ulei.

Separat, taie ceapa, morcovul, ardeiul si telina marunt, iar cartofii cubulete.

Caleste putin ceapa, dupa care toarna treptat supa.Adauga morcovul si telina.Dupa ce a dat in cateva clocote, pune cartofii si presara un praf de sare.

Cand legumele sunt proaspat fierte, adauga ardeiul gras si rondelele de crenvursti.

Potriveste gustul de sare si piper si la final aromatizeaza cu maghiran.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise