Supa tiroleaza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 lg faina
  • 2 lg unt
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin rosu

Mod de preparare

Cureti speli si tai zarzavaturile, apoi le pui la fiert intr-o uala. Adaugi sare , piper si chimen . Rumenesti faina in unt si stigi ce zeama strecurata de la zarzavaturi si cu vinul rosu . Lasi supa sa dea cateva clocote . O poti servi cu crutoane

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise