Super inghetata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml frisca lichida Hulala sau de la alta firma
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 2 lingurite ness

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma in timp ce galbenusurile si zaharul se amesteca bine. Frisca lichida se bate si ea cu mixerul pentru a se intari si se amesteca cu galbenusurile si albusurile batute spuma.Se adauga in compozitie nesul si se amesteca in continuare cu mixerul.

Recipientul care va fi pus in congelator trebuie sa aibe capac astfel se va evita formarea cristalelor de gheata in compozitie.

Rezultatul va fi sigur pe gustul dvs.

Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise