Surpriza in chifla

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 600 g pulpa de porc
  • - 2 cepe
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 100 g cascaval ras
  • - 1 ardei gras
  • - 100 g masline fara samburi
  • - ulei, sare, piper, Oregano, busuioc
  • - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte)
  • - 1 pahar vin rosu

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se calesc in putin ulei, se adauga carnea cubulete potrivite, se pune sarea, piperul si condimentele.

Se tine la foc aprox 20 min.

Cand este aproape gata se adauga maslinele si paharul de vin rosu.

Chiflele se taie pe din doua pe orizontala, scobesc de miez, se pune cu o lingura compozitia de carne, se adauga capacul chiflei si se pune putin cascaval ras.

Se serveste cu muraturi sau un sos alb

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise