Tacos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de carne tocata,
  • 300 ml de bere,
  • o ceapa mare taiata marunt,
  • 100 gr porumb dulce,
  • 100 gr mazare dulce,
  • lipie( paine araba sau libaneza),
  • varza, smantana
  • (portie pt 6 pers)

Mod de preparare

Se pune carne tocata in tigaie se caleste pana devine de culaore gri.

Se toana berea si se lasa sa se caleasca cu berea si ceapa circa 15 min amestecand din cand in cand.

Dupa ce se rumeneste, devine de culoare maro inchis sau rosu inchis se pune carne in lipie peste care se pun legumele: porumb, mazare, varza. Se condimenteaza si loc de maioneza se serveste cu smantana...

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise