Tagliatele de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g tagliatele de ciocolata
  • 430 g compot de visine fara samburi
  • 50 ml frisca din smantana dulce
  • 1 cupa de inghetata de vanilie pentru 1 portie
  • zahar
  • faina sau amidon
  • scortisoara praf
  • cuisoare praf

Mod de preparare

Se fierb al dente tagliatelele de ciocolata

Se face un sos dintr-o lingurita de faina si sucul de visine fiert in prealabil cu zahar dupa gust, scortisoara si cuisoare.

Se impart pastele pe doua farfurii, se pun visinile, se toarna sosul cald pe deasupra.

Apoi se decoreaza cu frisca si, optional o cupa de inghetata de vanilie.

Pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise