Tagliatele de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g tagliatele de ciocolata
  • 430 g compot de visine fara samburi
  • 50 ml frisca din smantana dulce
  • 1 cupa de inghetata de vanilie pentru 1 portie
  • zahar
  • faina sau amidon
  • scortisoara praf
  • cuisoare praf

Mod de preparare

Se fierb al dente tagliatelele de ciocolata

Se face un sos dintr-o lingurita de faina si sucul de visine fiert in prealabil cu zahar dupa gust, scortisoara si cuisoare.

Se impart pastele pe doua farfurii, se pun visinile, se toarna sosul cald pe deasupra.

Apoi se decoreaza cu frisca si, optional o cupa de inghetata de vanilie.

Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise