Tagliatelle carbonara cu peste afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g tagliatelle (taietei),
  • 200 g somon afumat taiat cubulete (sau alt peste afumat, dezosat),
  • 2 galbenusuri proaspete,
  • 200 ml frisca nebatuta (sau smantana),
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 1 legatura marar verde,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Taiati mararul mai mare (cu foarfeca). Puneti intr-un castron galbenusurile cu frisca sau smantana si amestecati-le bine. Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti in el cubuletele de somon - la foc mic - amestecand intruna.

Fierbeti taieteii al dente in apa cu sare, scurgeti-i repede, rasturnati-i in castronul cu sosul de ou si frisca sau smantana si amestecati-i imediat. Adaugati somonul prajit, amestecati usor, presarati-i cu marar si piper si serviti-i imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise