Tagliatelle cu ananas si ardei rosu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr de paste Tagliatelle
  • 200 gr de ananas
  • 2 ardei rosii
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 lingurita de sos de soia
  • cimbru si busuioc, sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare 20-25 de minute pana sunt fierte dupa care se scot si se trec printr-un jet de apa rece.

Ardeii se taie cubulete, ananasul se scoate din cutia de compot si se taie bucatele mici, toate se pun in wok-ul in care a fost pus untul si se lasa la calit, se adauga bobitele de mustar, cimbru si busuiocul precum si sosul de soia, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga dupa gust.

Pofta Buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise