Tagliatelle cu ananas si ardei rosu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr de paste Tagliatelle
  • 200 gr de ananas
  • 2 ardei rosii
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 lingurita de sos de soia
  • cimbru si busuioc, sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare 20-25 de minute pana sunt fierte dupa care se scot si se trec printr-un jet de apa rece.

Ardeii se taie cubulete, ananasul se scoate din cutia de compot si se taie bucatele mici, toate se pun in wok-ul in care a fost pus untul si se lasa la calit, se adauga bobitele de mustar, cimbru si busuiocul precum si sosul de soia, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga dupa gust.

Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise