TAGLIATELLE CU FRUCTE DE MARE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g. tagliatelle fierte,
  • 100 g. fructe de mare,
  • 150 g. pasta de rosii,
  • 1 catel usturoi,
  • 1/2 de lamaie pentru decor,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • marar verde,
  • patrunjel verde;

Mod de preparare

1.Intr-o tigaie cu ulei incins se pune usturoiul zdrobit,se adauga fructele de mare, sare , piper ,pasta de rosii si tagliatelle-le fierte. Se amesteca bine 5 minute si se iau de pe foc.

2.Compozitia se pune pe un platou si se orneaza cu patrunjel verde, marar verde si felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise