Tagliatelle cu pesto si nuci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 catei usturoi
  • 100gr nuci tocate
  • 4 ling ulei
  • 1 leg busuioc
  • 2 ling parmerzan ras
  • 400 gr tagliatelle
  • 2 buc avocado
  • 2 ling suc lamaie
  • 12 buc rosii cherry
  • 100 gr ruccola
  • 1 ling otet de vin alb

Mod de preparare

Preparam pesto: se piseaza usturoiul cu busuoicul si nucile.Se adauga 2 linguri ulei de masline si parmezan. Se fierb pastele si se scurg.

Se decojesc fructele de avocado se golesc de samburi si se stropeste cu pulpa cu suc de lamaie.Taiem rosiile sferturi.Bucatile de frunze de ruccola se rup marunt.Se incalzesc toate in uleiul de maslinesi otet timp de 3-4 minute.Se sareaza si se pipereaza.

Se dilueaza pesto cu 60 ml de apa si se amesteca in in paste.Se servesc cu legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise