tagliatelle cu somon afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet tagliatele din comert
  • 200g somon afumat
  • 1 ceapa
  • 100ml smantana
  • patrunjel tocat
  • sare,piper
  • 1 catel usturoi

Mod de preparare

Intr-o tigaie calim intr-o lingura de ulei usturoiul si ceapa ,dar fara sa se coloreze,adaugam somonul taiat feliute subtiri,calim impreuna,adaugam eventual un strop de apa pt a nu le arde,iar la sfarsit adaugam smantana si patrunjelul;

Fierbem pastele in apa fiarta cu sare,le scurgem,tinem deoparte putina apa in care au fiert pastele,adaugam sosul,amestecam bine,potrivim de sare si piper, si servim!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise