Pulpele de pui se fierb,se dezoseaza,se rup bucatele si se rumenesc intr-o tigaie cu putin unt.In loc de pulpe se poate folosi pietul de pui,insa acesta este cam uscat,de aceea prefer puplitele.Sunca se taie fasii subtiri si se rumeneste si ea.Ciupercile se spala,se curata,se taie cubulete si se calesc in putin unt.Intr-o oala cu apa clocotita,cu sare, se adauga tagliatelle,care se fierb \"al dente\".Intr-un final se pun intr-o oala toate ingredientele:pui,sunca,ciuperci,se adauga smantana si parmezanul ras.Se servesc calde,cu parmezan deasupra,ornate cu busuioc proaspat.Sa aveti pofta!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise