Tagliatelle cu sunca,pui si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g tagliatelle
  • 300g pulpe sau piept de pui
  • 200g sunca de porc
  • 250g smantana dulce
  • 100g parmezan ras
  • busuioc proaspat
  • sare

Mod de preparare

Pulpele de pui se fierb,se dezoseaza,se rup bucatele si se rumenesc intr-o tigaie cu putin unt.In loc de pulpe se poate folosi pietul de pui,insa acesta este cam uscat,de aceea prefer puplitele.Sunca se taie fasii subtiri si se rumeneste si ea.Ciupercile se spala,se curata,se taie cubulete si se calesc in putin unt.Intr-o oala cu apa clocotita,cu sare, se adauga tagliatelle,care se fierb \"al dente\".Intr-un final se pun intr-o oala toate ingredientele:pui,sunca,ciuperci,se adauga smantana si parmezanul ras.Se servesc calde,cu parmezan deasupra,ornate cu busuioc proaspat.Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise