Tagliatelle

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de vita
  • tagliatelle
  • usturoi
  • ulei de masline Arpis
  • rosii cherry
  • sos brun
  • vin alb

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Muschiul de vita se taie joulienne si se pune la sotat impreuna cu usturoiul tocat.

Se stinge cu vin si supa de legume si se adauga rosiile cherry si sosul brun.

Separat se pun pastele la fiert.

Cand se obtine consistenta dorita pentru sosul de legume se adauga pastele si mozzarellla.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.

Reteta italiana a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise