Taietei cu smantana

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame taitei;
  • 100 grame unt;
  • 300 grame smantana;
  • 150 grame cascaval ras;
  • sare, piper, boia de ardei.

Mod de preparare

Se pune o oala cu apa la incalzit pe foc, se adauga o lingura de sare iar cand apa da in clocot se pun taiteii.

Cat timp fierb taiteii, se pregateste separat un sos din smantana, 100 grame cascaval ras, sare, piper si boia de ardei.

Se pregateste o forma de aragaz, termorezistenta, se topeste cantitatea de unt si se pun peste taiteii care in prealabil au fost bine scursi de apa.

Taiteii astfel pregatiti, se pun in forma de aragaz, se adauga sosul pregatit anterior, se amesteca cu taiteii, se presara deasupra restul de cascaval si se dau la cuptorul incins timp de 5 - 6 minute, la foc moderat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise