Taietei picanti cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ciuperci (eu am ales brune)
  • 50 gr taietei de orez
  • sare
  • un varf lingurita de scortisoara
  • 1 cm ghimbir proaspat sau 1 varf lingurita praf de ghimbir
  • o bucatica de ardei iute rosu (dupa gust)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura sos de soia

Mod de preparare

Curatam ciupercile si le feliem. Incingem uleiul de masline si rumenim feliile de ciuperci pe ambele parti.

Separat punem la fiert 500 ml apa cu un praf de sare. Cand apa incepe sa fiarba adaugam taieteii si stingem focul. Acoperim cu un capac si lasam 5 minute. Strecuram taieteii si ii adaugam peste ciuperci. Adaugam sosul de soia, sarea, scortisoara, ardeiul iute feliat, ghimbirul si usturoiul ras. Mai lasam 2-3 minute pe foc mediu si ii servim.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise