TAITEI CU MAC

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este un fel de mancare gustos si rapid de pregatit. Avem nevoie de: 1 punga de taitei din comert
  • 100 g mac
  • 100 g unt
  • 1 lingurita scortisoara
  • zahar dupa bunul plac al consumatorului(mai dulce sau mai putin dulce).

Mod de preparare

Fierbem o punga de taitei conform indicatiilor de pe ambalaj, clatim cu apa rece, strecuram. Intre timp, intro cratita, topim untul, rasturnam taiteii in cratita, stingem focul. Adaugam macul, presaram zahar dupa gust si scortisoara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise