taitei cu mac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • sare
  • unt
  • zahar
  • mac

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert , se adauga apa rece , se lasa 15 min sa se raceasca si se trec prin jet de apa rece. Taiteii fierti si raciti se amesteca cu unt topit si mac apoi se gratineaza la cuptor 10 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise