taitei de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 1 pahar de apa, sare

Mod de preparare

se aseaza faina pe o planseta sub forma de movilita, se face o adancitura in mijloc si se adauga ouale si apa fierbinte in care s-a dizolvat sarea.Se face un aluat foarte consistent, se acopera cu un castron si se lasa la odihna circa o ora.Se imparte in patru, din care se fac 4 foi, se lasa sa se usuce putin, apoi se ruleaza fiecare foaie si se taie dupa dorinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise