Taiteti de casa (reteta de post)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg faina
  • 200ml apa
  • sare

Mod de preparare

Se framinta un aluat foarte tare din ingredientele de mai sus, se intinde in foi subtiri cu sucitorul, se ruleza taindu-se fideluta foarte fina. Se folosesc la supe, ciorbe etc. precum si la diverse deserturi. Se lasa sa se intareasaca 1-2 zile sau se pot pregati si imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise