Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 felii de paine
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 10 felii de jambon
  • 3 rosii potrivite
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 200 g masline (fara samburi)
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine si dam deoparte pana ce prajim feliile de paine.

Intr-un bol adaugam rosiile taiate felii, usturoiul verde taiat felii, masline fara samburi, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Amestecam bine.

Fiecare felie de paine o ungem cu sosul de rosii, adaugam salata de rosii si deasupra felii de jambon.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise