TARTA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt pentru uns tava si inca putin
  • 500 g faina
  • 400 g zahar
  • 4 oua
  • 1 cub de drojdie
  • 100 g seminte de pin

Mod de preparare

Încingeti cuptorul la 180 grade c. Ungeti cu unt o forma de tarta de 30 cm, cu fundul

detasabil, si captusiti-o cu hirtie care nu absoarbe grasimea. Presarati putina felina.

Bateti ouleÎntr-un castron mare, apoi adaugati zaharul, faina ramasa, coaja si

zeama de lamâie, untul topit si drojdia. Amestecati totul bine si turnati în forma

de tarta Presarati deasupra semintele de pin si coaceti în cuptorul Încins timp de

40 de minute sau pâna cind se rumeneste usor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise