Tarta aperitiv -Pizza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat
  • 200gr faina
  • 100gr margarina
  • 80ml apa
  • sare un praf
  • Umplutura
  • 200gr salam - sunca
  • 100gr cascaval
  • 2-3 oua
  • 200gr smantana
  • 80ml lapte
  • o ceapa taiata marunt
  • busuioc -putin
  • sare

Mod de preparare

Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga apa.

Se pune la frigider o ora. dupa care se intinde intr-o o foaie de 0,1cm si se pune intr-o forma de tarta.

Se face compozitia ,intai se bat ouale cu furculita apoi se pune laptele ,smantana.

Peste aluat se pune salamul taiat cubulete apoi se toarna amestecul de oua .Se pune deasupra cascavalul si ceapa.

Se da la cuptor la 220 C timp de cam 40 min.Iese ceva foarte bun .

Pofta buna.Se poate servi calda (nu fierbinte(sau rece

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise