Tarta cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 iaurturi naturale
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de faina
  • 2 cutii branza crema tip filadelfia
  • coaja de la o lamaie
  • 150 gr biscuiti sfarmati
  • 75 gr margarina rama
  • un varf de praf de copt

Mod de preparare

Biscuiti si amesteca cu margarina pana devine o pasta omogena, dupa care intr-o tava de tort rotunda se aseaza pe fundul tavii ouale, iaurturile, zaharul, faina, branza, coaja de lamaie plus o cutie de lapte condensat. Se amesteca toate si se pune peste blatul de biscuiti, se da la foc in cuptor 25-35 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise