Pentru a se face aluatul se amesteca toate ingredientele pur si simplu, dupa care se framanta un pic aluatul.
Cum se prepara crema: branza de vaci se freaca bine cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta cremoasa, se adauga galbenusul, se integreaza usor toata budinca, dupa care se incorporeaza albusul batut spuma.
In crema obtinuta se va pune coaja de lamaie si portocala, bobite de struguri iar celelalte fructe se vor taia cubulete.
Se aseaza in tava tapetata cu faina aluatul in strat subtire, se pune crema, se va orna tarta cu suvite de aluat (optional). Se da la cuptor unde va sta aprox. 30 de min.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise