Tarta cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * Pentru blat avem nevoie de:
  • * 4 oua
  • * 4 linguri faina
  • * 3 linguri zahar
  • * 1/2 lingurita praf de copt
  • * esenta de vanilie
  • * Pentru crema avem nevoie de:
  • * 200 g ciocolata
  • * 250 ml frisca lichida
  • * 2 linguri lichior de ciocolata

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si vanilia,apoi galbenusurile pe rand. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt si se mai mixeaza putin.

Compozitia se toarna intr-o forma de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.Se da la cuptorul incins la 180 de grade,timp de 25 de minute.

Ciocolata o topim impreuna cu 100 ml de frisca. Punem la frigider si dupa ce s-a racit, adaugam restul de frisca batuta si lichiorul.

Crema astfel obtinuta am turnat-o peste blatul de tarta racit.

Am ornat cu frisca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise