Tarta cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat de tarta
  • fructe de sezon
  • 300 gr mascarpone(sau philadelphia)
  • 50 gr gelatina de capsuni
  • zeama de lamaie
  • sirop de fructe sau sirop din zahar cu apa

Mod de preparare

Se stropeste blatul de tarta cu sirop de fructe sau apa cu zahar pana se inmoaie un pic.Se pregateste gelatina dupa instructiunile de pe plic.Se amesteca gelatina cu branza mascarpone si se toarna peste tarta.Pregatim frucetle dorite pt a le adauga deasupra tartei.Eu am adaugat pere,banane,kiwi,mar si portocale siciliene(rosii).Se taie dupa plac fiecare fructa si se stropeste cu zeama de lamaie ca sa nu se innegreasca sau se adauga gelatina pt fructe daca aveti si se toarna deasupra.Se da la rece 2-3 ore si se serveste.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise