Tarta de mere

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 mere,
  • 2 galbenusuri,
  • 1 ou,
  • 150 gr zahar,
  • 125 gr unt,
  • 170 gr faina,
  • 1 lg praf de copt,
  • sare,
  • esenta migdale si scortisoara.

Mod de preparare

Se curata merele,se taie in patru iar apoi feliute fara sa se desparta.

Se freaca galbenusurile,oul si zaharul,se adauga untul,esenta si scortisoara si se bat deasupra aburilor pana se topeste untul.Apoi se adauga faina,praful de copt si sarea.

Acest aluat se toarna intr-o tava rotunda unsa cu unt,iar deasupra aluatului se aseaza merele.

Se da la cuptor 40 min la 180ºC.Se pudreaza cu zahar vanilat

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise