Tartine cu ciuperci si branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g ciuperci champinion
  • 1 lingura unt
  • 3 cepe rosii
  • rozmarin
  • 4 felii paine toast
  • branza
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii subtiri si se pun la calit in unt. Ceapa se taie pestisori si se pune peste ciuperci, se condimenteaza, se adauga si usturoiul maruntit si rozmarinul tocat.

Intr-o alta tigaie se pun feliile de paine la copt. Dupa ce s-au rumenit aseaza una langa cealalta intr-o tava de cuptor. Amestecul de ciuperci se repartizeaza peste feliile de paine. Se rade branza si se da tava la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise