Tartine cu creier

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 franzela
  • 200-250g creier
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • zeama de la ¼ lamiie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucatele mici de creier se prajesc in putin ulei cu ceapa tocata marunt. Se adauga sare, piper si se freaca bine. Se ung feliile de piine si se decoreaza cu rotocoale de ceapa si bucatele de gogosar rosu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise