Tartine cu pasta de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o jumatate de kilogram de macrou afumat
  • -4 oua
  • -o lingurita de condimente
  • -200 grame de margarina
  • -zeama de lamaie
  • -sare
  • -piper
  • -masline
  • -felii de paine

Mod de preparare

Se fierb doua oua tari.Se curata pestele de oase,se sfarama si se freaca impreuna cu margarina pana ce devine o pasta bine legata.Se omogenizeaza cu galbenusurile de la ouale fierte si de la alte doua crude.Se adauga condimentele,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.Cu aceasta pasta se ung feliile de paine.

SFAT:Se orneaza cu masline.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise