TARTINE CU SUNCA

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 400 g sunca
  • 200 g unt (margarina)
  • o cutie de sardele.

Mod de preparare

Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul (margarina) frecat (moale);se sareaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare, sau ca sa fie mai picanta, se amesteca cu pasta de sardele sau cu sardele (o cutie) cu tot untdelemnul respectiv. Se ung tartinele, se orneaza cu ardei, rosii, masline.Pasta se poate pastra in borcan, la frigider, servind pentru pregatirea sandvisurilor, in diverse ocazii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise