tcanita cu legume si paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 150 g paste scoici
  • 4 linguri cu margarina
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa cu sare. Caleste in margarina ceapa, dupa care adauga si restul de legume taiate cuburi. Condimenteaza si acopera totul cu apa.

Cand sunt aproape fierte, adauga pasta de tomate si pastele scurse. Lasa la cuptor 20 de minute. Servește cu verdeata deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise