TELINA CU MAIONEZA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maioneza de post sau cu ou
  • o telina potrivita
  • un mar potrivit
  • zeama de lamaie
  • sare,piper alb

Mod de preparare

Telina se curata,se spala ,se zvanta, se da pe razatoarea mica si se stropeste cu zeama de lamaie pentru a nu-si schimba culoarea.

Merele se spala,se curata de coaja se dau pe razatoarea mica si se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu-si schimba culoarea.

Se amesteca telina cu merele,se adauga maioneza si se potriveste de acreala,sare si piper.

Se aseaza intr-o cupa ornata pe margine cu salata verde.deasupra se orneaza cu masline,patrunjel verde.

Daca nu este post puteti orna cu albus de ou dat pe razatoarea mica.Se serveste rece cu paine prajita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise