TELINA CU MAIONEZA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maioneza de post sau cu ou
  • o telina potrivita
  • un mar potrivit
  • zeama de lamaie
  • sare,piper alb

Mod de preparare

Telina se curata,se spala ,se zvanta, se da pe razatoarea mica si se stropeste cu zeama de lamaie pentru a nu-si schimba culoarea.

Merele se spala,se curata de coaja se dau pe razatoarea mica si se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu-si schimba culoarea.

Se amesteca telina cu merele,se adauga maioneza si se potriveste de acreala,sare si piper.

Se aseaza intr-o cupa ornata pe margine cu salata verde.deasupra se orneaza cu masline,patrunjel verde.

Daca nu este post puteti orna cu albus de ou dat pe razatoarea mica.Se serveste rece cu paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise