Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g biftec de vita
  • 15 ml.(1 lingura) amidon
  • 10 ml. sos de soia
  • 15 ml. ulei
  • 1 brocoli taiat buchetele
  • 1 ardei gras rosu taiat fasii
  • 125 ml.sos de gatit Teriyaki
  • 75 ml. supa se vita
  • 2 buc. ceapa verde taiata felii pe diagonala

Mod de preparare

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5 ml.(1 lingurita) amidon si sosul de soia.Se amesteca si se lasa la marinat 10 min.

Se incing 10 ml. ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pana isi pierde culoarea rosiatica,aproximativ 5-6 minute.Punem carnea pe o farfurie.

In aceeasi tigaie incalzim restul de ulei,5 ml.,adaugam brocoliul si ardeiul rosu si calim cca. 3 minute.Adaugam carnea si sosul de gatit Teriyaki si lasam pe foc cam 10 minute amestecand din cand in cand.

Intr-un castronel amestecam restul de amidon,10 ml. si supa de vita, pana se dizolva amidonul si turnam peste carne.Micsoram focul si mai lasam cam 2-3 minute pana se ingroasa sosul.

Se pune carnea pe farfurii,se decoreaza cu ceapa verde si se serveste cu orez fiert la aburi.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise