Tiberius Parfe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 albus oua
  • 500 ml frisca dulce lichida
  • 400 gr nuca
  • 250 gr zahar

Mod de preparare

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek.

Prima data va rog sa taiati nuca in bucati mai mici si sa le caliti intr-0 tigaie, apoi punetile la racit.

Zaharul intro tigaie pregatitil caramel si punetile la racit.

Albusurile de oau si frisca lichida batetile bine cu un mixer de mana pane se intaresc, apoi mixatile inpreuna.

Adaugati si nuca si zaharul caramel.

Tapetati cu o folie transparenta forma de Chek si puneti compozitia de Parfe in congelator timp de 6 ore.

Servitile cu gem de afine si menta

Pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise