Tiberius Parfe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 albus oua
  • 500 ml frisca dulce lichida
  • 400 gr nuca
  • 250 gr zahar

Mod de preparare

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek.

Prima data va rog sa taiati nuca in bucati mai mici si sa le caliti intr-0 tigaie, apoi punetile la racit.

Zaharul intro tigaie pregatitil caramel si punetile la racit.

Albusurile de oau si frisca lichida batetile bine cu un mixer de mana pane se intaresc, apoi mixatile inpreuna.

Adaugati si nuca si zaharul caramel.

Tapetati cu o folie transparenta forma de Chek si puneti compozitia de Parfe in congelator timp de 6 ore.

Servitile cu gem de afine si menta

Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise