Tiramisu rețeta originală Tiberius

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr Mascarpone
  • 200 gr Lady Fingers
  • 150 gr zahar
  • 6 buc Oua
  • 250 ml cafea
  • 100 gr ciocolata
  • 50 gr cacao

Mod de preparare

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală:

Separati galbenusurile de albusuri.

Bateti albusul tare cu putin zahar.

Galbenusurile de oua mixatile cu zaharul si frecati-le pana se face o pasta tare.

Adaugati 50 ml de cafea in mascarpone, albusurile batute tari si galbenusurile de oua.

Punetil-e la frigider.

Luati 6-8 pahare de martini. Cafeaua ramasa punetil intr-un bol si puneti piscoturile in cafea .

Apoi puneti cate 3 piscoturi in fiecare pahar de martini .

Scoateti crema de mascarpone mixata cu albusul si galbenusurile de oua din frigider si umpleti paharele de martini peste piscoturi. Puneti-le apoi inapoi in frigider pana la servire.

La servire razuiti ciocolata si cacao peste crema si ornati cu frunza de menta proaspata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise