Tiramisu rețeta originală Tiberius

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr Mascarpone
  • 200 gr Lady Fingers
  • 150 gr zahar
  • 6 buc Oua
  • 250 ml cafea
  • 100 gr ciocolata
  • 50 gr cacao

Mod de preparare

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală:

Separati galbenusurile de albusuri.

Bateti albusul tare cu putin zahar.

Galbenusurile de oua mixatile cu zaharul si frecati-le pana se face o pasta tare.

Adaugati 50 ml de cafea in mascarpone, albusurile batute tari si galbenusurile de oua.

Punetil-e la frigider.

Luati 6-8 pahare de martini. Cafeaua ramasa punetil intr-un bol si puneti piscoturile in cafea .

Apoi puneti cate 3 piscoturi in fiecare pahar de martini .

Scoateti crema de mascarpone mixata cu albusul si galbenusurile de oua din frigider si umpleti paharele de martini peste piscoturi. Puneti-le apoi inapoi in frigider pana la servire.

La servire razuiti ciocolata si cacao peste crema si ornati cu frunza de menta proaspata.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise