Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 oua
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 500 grame mascarpone
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 2 cesti de cafea
  • piscoturi

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se fierb doua cani de cafea tare si se lasa sa se raceasca.

5-6 galbenusuri se amesteca cu 2 plicuri de zahar vanilat.

Albusurile de la oua se bat cu un pic de sare pana ce devin tari si se dau la frigider.

In galbenusuri se adauga 500 g mascarpone si o lingurita doua de esenta de rom.

Se amesteca apoi galbenusurile cu albusurile.

Piscoturile se inmoaie in cafea, dupa care punem in vas un rand de piscoturi, unu de crema, unu de piscoturi, unul de crema.

La final se pudreaza cu cacao si se da la frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise