Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 oua
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 500 grame mascarpone
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 2 cesti de cafea
  • piscoturi

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se fierb doua cani de cafea tare si se lasa sa se raceasca.

5-6 galbenusuri se amesteca cu 2 plicuri de zahar vanilat.

Albusurile de la oua se bat cu un pic de sare pana ce devin tari si se dau la frigider.

In galbenusuri se adauga 500 g mascarpone si o lingurita doua de esenta de rom.

Se amesteca apoi galbenusurile cu albusurile.

Piscoturile se inmoaie in cafea, dupa care punem in vas un rand de piscoturi, unu de crema, unu de piscoturi, unul de crema.

La final se pudreaza cu cacao si se da la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise