Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt crema
  • 2 cutii crema tiramisu
  • 2 plicuri frisca
  • 1/2 cana zahar
  • 750 m l lapte
  • Pt blat
  • 2 cutii piscoturi
  • esenta de rom sau coniac
  • 1 l cafea amara si tare
  • cacao pt ornat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta.

Piscoturile se trec prin cafea amestecata cu coniac sau rom si se aseaza pe o tava inalta, un strat piscoturi , unul crema , unul piscoturi si ultimul crema, se presara cacao si se da la frigider pt 2 ore, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise