Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de piscoturi 500gr
  • 1 brinza mascarpone 250 gr
  • 1 esenta de amandine
  • 2 linguri de angeli
  • 300 ml de frisca lichida
  • 3 galbenusuri de ou
  • 4 linguri zahar pudra
  • Cacaoa
  • 200 ml de cafea

Mod de preparare

Se face cafeaua se pune la racit si se adauga in ea esenta de migdale si o lingura de Angelli.

Galbenusurile le batem cu zaharul pina devine o pasta cremoasa, adaugam frisca batuta si mascarpone dupa ce s-a incorporat bine adaugam si lingura de Angelli.

Se inmoaie piscoturile in cafea se asaza un strat de piscot un strat de crema si iar piscot si apoi crema se presara cu cacaua din belsug.

Se da la frigider peste noapte.

Pofta buna!

Mai simplu decat Tiramisu rețeta originală, nu-i asa?

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise