Toast cu struguri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii toast
  • 50 ml vin alb
  • 400g Gorgonzola(sau alta branza grasa albastra)
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200g struguri

Mod de preparare

Se stropeste painea cu vin alb si se prajeste in ulei de masline;se unge apoi cu branza.

Se curata boabele de struguri de samburi si se asaza pe stratul de branza.

Se dau feliile de paine la cuptor sub flacara grilului,si se rumenesc.

Se servesc pe post de gustare sau la sfarsitul mesei ,ca desert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise