Tocana de ardei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei gras 1 kg
  • Ceapa alba 1 buc
  • Rosii 1-2 buc
  • Oua 1 buc
  • Ulei de floarea soarelui 100 ml
  • Sare 1 lingurite
  • Nota La ardei 2 kg, Rosii 3 buc, Ceapa 2 buc, Oua 2 buc

Mod de preparare

Ardeii se spala, se curata si se taie bucati mici. In tigaie se incinge uleiul si se adauga ardeii, se prajesc la foc mediu amestecand din cand in cand.

Cand ardeii s-au prajit si a scazut apa din ei, ii scoateti din tigaie(daca aveti 2 tigai, puteti sa-i lasati).

In timpul in care se prajesc ardeii, curatati si taiati ceapa marunt.

Rosiile le spalati si le taiati cubulete.

In alta tigaie(sau cea in care s-au prajit ardeii), incingeti uleiul, adaugati ceapa taiata si lasati sa se rumeneasca. Amestecati periodic.

Cand s-a rumenit ceapa, adaugati rosiile si lasati la foc mediu sa se caleasca totul.Rosiile vor lasa suc si se vor face moi.

Peste ceapa si rosii adaugati ardeii prajiti, lasati 5 min la foc mediu amestecand putin.

Bateti 1 ou in compozitie.

Amestecati bine oul, imediat ce l-ati batut, se lasa 5 minute sa fiarba.

Potriviti de sare, stingeti focul si lasati putin sa se racoreasca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise