Tocanita de burta

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -burta 750g
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -1 ardei
  • -sare
  • -piper
  • -bulion
  • -1 catel usturoi
  • -patrunjel

Mod de preparare

Se spala bine burta se fierbe app 2 ore intro oala cu 4 litri de apa si cu o lingurita de sare.

Intre timp se taie usturoiul ceapa morcovul si ardeiul marunt si se pune intro cratita la calit.

Cand ceapa sa ingalbenit se adauga burta taiata fideluta impreuna cu bulionul 20 de min.

La sfarsit se condimenteaza cu sare piper si patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise