Tocanita de carne de porc cu ananas

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g cane de porc
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcov
  • - 1 cutie de ananas
  • - 1 cana de vin
  • - 100 ml ulei
  • - Condiment (sare, piper, ienibahar)
  • - Verdețuri (patrunjel, oregano, foi de dafin)
  • - 200 ml sos de rosii

Mod de preparare

Se taie carnea bucați mici.

Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca are grasime mai multă se pune o cantitate mai mică de ulei).

Cînd este prajită puțin se pune peste carne ceapa taiată marunt și morcovul taiat cubulețe.

Se mai lasa puțin până se calește ceapa apoi se adauga vinul condimentele, verdeata și se adaugă apă cât să acopere compoziția.

Se lasa sa fiarba pîna când scade apa apoi se adaugă sos de roșii și se mai lasă să fiarbă puțin pîna se leagă sosul.

Se adaugă ananasul taiat cubulețe și se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise