Tocanita de cartofi de post

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • 4 catei de usturoi
  • o lingura de faina
  • 2 rosii
  • 2 cani de apa
  • o legatura de patrunjel
  • sare, boia, piper
  • putin ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie cubulete.

Ceapa se pune la prajit in putin ulei, se adauga o lingura de faina, se ia de pe foc, se amesteca bine, apoi se pune o lingurita de boia, si se pune din nou pe foc mic. Se adauga catofii si morcovii taiati cubulete, si se amesteca repede, apoi se pun 2 cani de apa, sa treaca peste cartofi. Se adauga sare, piper si o legatura de patrunjel, si se lasa la fiert, cu capac, la foc mic. Se iau rosiile, se oparesc, se decojesc si se taie cubulete, apoi se pun peste tocanita(rosiile se pot inlocui cu suc de rosii-bulion, sau pasta de rosii). La final, se adauga patrunjel tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise