Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 ciuperci mari
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • sos de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa sa taie marunt si se caleste pana capata o culoare galbuie. Se poate adauga o lingurita de faina pentru a face sosul putin mai gros desi nu este recomandat pentru sanatatea dumneavoastra. Se adauga sosul de rosii si gogosarul taiat marunt, iar dupa ce s-au prajit 5-7 min se mai adauga pentru inca 5-7 min ciupercile taiate felii. Sarea si piperul se pun dupa gust. Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise