Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 ciuperci mari
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • sos de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa sa taie marunt si se caleste pana capata o culoare galbuie. Se poate adauga o lingurita de faina pentru a face sosul putin mai gros desi nu este recomandat pentru sanatatea dumneavoastra. Se adauga sosul de rosii si gogosarul taiat marunt, iar dupa ce s-au prajit 5-7 min se mai adauga pentru inca 5-7 min ciupercile taiate felii. Sarea si piperul se pun dupa gust. Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise