Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Ardei rosu
  • 1 Ceapa
  • 500 De grame de ciuperci sau doua conserve de ciuperci de 250 de grame
  • 3 Linguri de ulei
  • 1 Lingura de faina
  • 200 De grame de smintina
  • 1 Catel de usturoi
  • Sare,Piper, Patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune o oala mai mica pe foc cu uleiul si se adauga legumele la calit, cind sunt pe jumate calite se adauga si ciupercile ,,taiate marunt daca sunt proaspete,, daca sunt din conserva nu se mai taie si se lasa sa se caleasca inpreuna.

Intre timp preparam sosul de smintina, se pune intr-un bol lingura de faina si smintina se amesteca bine bine.

Dupa ce legumele s-au calit punem peste ele usturoiul pisat , sare si piper dupa gust si adaugam si smintina, le lasam sa dea in clocot cam 5 minute si dupa aia se adauga patrunjelul verde si este gata

Eu am asortat-o cu o mamaliguta.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise