tocanita de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg ciuperci proaspete
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • 1/2 kg rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie feliute subtiri. Ceapa se curata si se caleste in ulei, se adauga ciupercile, se rumenesc putin impreuna, se stinge cu o ceasca de apa si se potriveste cu sare si piper dupa gust. Le lasi sa fiarba inabusit, iar intre timp se curata usturoiul, speli verdeata si le tai pe toate marunt. Se oparasc apoi rosiile, le cureti de coaja si seminte si le tai bucatele. Le adaugi impreuna cu verdeata in mancare, torni si vinul alb si o mai dai in cateva clocote.

Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasa

Inghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...

Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel, reteta simpla si foarte gustoasa

Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel: o reteta simpla si gustoasa. Descopera cum sa prepari cartofi crocanti,...

Reteta de limonada cu capsuni - rapida, racoritoare, delicioasa

Descopera reteta rapida de limonada cu capsuni, perfecta pentru zilele calduroase. Racoritoare si delicioasa, aceasta bautura...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise